Θέσεις Εργασίας στο Ι.Π.ΤΗΛ.
Image

Το Ι.Π.ΤΗΛ. ενδιαφέρεται να συνεργαστεί με νέους καθώς και έμπειρους ερευνητές, μηχανικούς και προγραμματιστές, που θέλουν να εργαστούν σε ένα ανταγωνιστικό εργασιακό περιβάλλον βασικής έρευνας, καθώς και σχεδίασης και ανάπτυξης εφαρμογών με προηγμένες τεχνολογίες πληροφορικής και τηλεματικής.

Πιο συγκεκριμένα, το Ι.Π.ΤΗΛ. περιοδικά ζητά να προσλάβει μεταδιδάκτορες ή αποφοίτους Πληροφορικής, Ηλεκτρολόγων Μηχανικών, Φυσικής και άλλων συναφών σχολών ανωτάτης παιδείας, καθώς και Προγραμματιστές και έμπειρους τεχνικούς.

Το Ι.Π.ΤΗΛ., λειτουργώντας τυπικά και ουσιαστικά με τους κανόνες της ιδιωτικής οικονομίας, προσφέρει τις προϋποθέσεις για υψηλού επιπέδου εργασία σε τομείς επιστημονικού και οικονομικού ενδιαφέροντος, ανταγωνιστικά πακέτα αμοιβών, ενθάρρυνση των ατομικών πρωτοβουλιών και ευελιξία στο ωράριο.

Σε αυτή την ιστοσελίδα θα εμφανίζονται οι ανακοινώσεις όταν υπάρχει κάποια νέα θέση, με πληροφορίες για τα απαιτούμενα προσόντα και το πώς να υποβάλει κανείς αίτηση.

Επιπλέον, το Ι.Π.ΤΗΛ παρέχει την ευκαιρία εκπόνησης διπλωματικών εργασιών σε συνεργασία με το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο, και την εκπόνηση διδακτορικών διατριβών σε συνεργασία με Ελληνικά Πανεπιστήμια. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 2311 257701 ή στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@iti.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο