Εκδήλωση ενδιαφέροντος (39457)
Image

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Multidimensional model of tourism verticals driving the sustainable balanced growth among rural & remote grids and urban clusters of rural regions, fostering macro-regional cooperation» – «TOURAL» με αριθμό συμβολαίου 101132489, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON EUROPE», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας Πρόσκλησης.

Ειδικότητα: Πληροφορική ΠΕ ή συναφής ειδικότητα

Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α, που θα επιλεγεί, αναμένεται να ασχοληθεί με τη σχεδίαση και ανάπτυξη συστήματος εικονικής πραγματικότητας (virtual reality) υλοποιημένο σε Unity 3D. Η εφαρμογή θα εστιάσει σε υποθαλάσσια περιβάλλοντα, στα οποία θα πρέπει να αναπτυχθεί η θαλάσσια χλωρίδα και πανίδα γύρω από ένα 3Δ μοντέλο (μνημείο, περιοχή, κ.λπ.). Ο χρήστης θα μπορεί μέσα από συσκευές εικονικής πραγματικότητας να περιηγείται σε αυτό, αποκτώντας μια ρεαλιστική εμπειρία κατάδυσης. Η εφαρμογή θα πρέπει να είναι δυναμική, ώστε ο χρήστης της υπηρεσίας να μπορεί να επιλέγει εύκολα το μνημείο που θα θέλει να ενσωματώσει στην εφαρμογή, κάνοντάς την κατάλληλη για τις διάφορες πιλοτικές εφαρμογές του έργου.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραδοτέου έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

Αριθμός Θέσεων: 1
Διάρκεια: 6 μήνες

Προθεσμία υποβολής 11/12/2023

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

Συνημμένα

Προκήρυξη (627,45 KB)
Μετάβαση στο περιεχόμενο