Εκδήλωση ενδιαφέροντος (38788)
Image

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «SECURE-BY-DESIGN IOT OPERATION WITH SUPPLY CHAIN CONTROL» -«DOSS», με αριθμό συμβολαίου 101120270, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON EUROPE», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας Πρόσκλησης.

Ειδικότητα: Διαχειριστής έργου (project manager)

Αντικείμενο: Ο/Η υποψήφιος/α, που θα επιλεγεί, αναμένεται να ασχοληθεί με τη διοικητική και τεχνική υποστήριξη και παρακολούθηση του έργου, την κατάρτιση και επικαιροποίηση του σχεδίου εργασίας του έργου, όταν αυτό κρίνεται απαραίτητο από τα όργανα διοίκησης του έργου, καθώς και την έγκαιρη ενημέρωση των συνεργαζόμενων φορέων υλοποίησης σε θέματα που έχουν άμεση εξάρτηση με την πορεία της υλοποίησης του έργου. Ο/H επιλεχθείς/είσα υποψήφιος/α, παρακολουθώντας την πορεία εκτέλεσης του έργου, θα πρέπει, με βάση την εμπειρία του/της, να διαπιστώνει τυχόν παρεκκλίσεις από την ορθή πορεία εκτέλεσης και να προτείνει τρόπους αντιμετώπισης αυτών. Για το σκοπό αυτό θα εκπονήσει κατάλληλη ανάλυση ρίσκου, σε συνεργασία με τους υπόλοιπους εταίρους του έργου. Στα καθήκοντα του/της επιλεχθέντος/είσας υποψηφίου/ας συμπεριλαμβάνεται και η υποστήριξη στη σύνταξη έγγραφων αναφορών, που θα χρησιμοποιηθούν κατά τη διαδικασία ενδιάμεσης και τελικής επαλήθευσης του έργου, καθώς και στο πλαίσιο της περιοδικής αναφοράς της προόδου του έργου, συμπεριλαμβανομένης της αναφοράς ανάλυσης ρίσκου. Τέλος, ο/η υποψήφιο/α, που θα επιλεγεί, θα παρέχει υποστήριξη στο συντονισμό των εταίρων και την εκπροσώπηση του έργου σε δράσεις εξωστρέφειας.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραδοτέου έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

Αριθμός Θέσεων: 1
Διάρκεια: 4 μήνες

Προθεσμία υποβολής 13/11/2023

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

Συνημμένα

Προκήρυξη (624,48 KB)
Μετάβαση στο περιεχόμενο