Εκδήλωση ενδιαφέροντος (38518)
Image

Στο πλαίσιο υλοποίησης της Πράξης με τίτλο «Ανάπτυξη ενός “έξυπνου” εσωτερικού πέλματος υποδήματος για την πρόληψη εμφάνισης εξέλκωσης στα πόδια ασθενών με σακχαρώδη διαβήτη», με ακρωνύμιο «UPrevent» και κωδικό MIS 5067578/ Τ2ΕΔΚ-01103, η οποία έχει ενταχθεί στη Δράση «ΕΡΕΥΝΩ-ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ-ΚΑΙΝΟΤΟΜΩ - Β΄ΚΥΚΛΟΣ» του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ανταγωνιστικότητα Επιχειρηματικότητα και Καινοτομία (ΕΠΑνΕΚ)» που χρηματοδοτείται από την ΣΑΕ1191 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2020ΣΕ11910000 και την ΣΑΕ1141 με κωδικό πράξης ΣΑ (ενάριθμο) 2019ΣΕ11410003 και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης (ΕΤΠΑ) και από εθνικούς πόρους, το Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ)/ Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας Πρόσκλησης.

Ειδικότητα: Πληροφορική ΠΕ (Πληροφορική ή Εφαρμοσμένη Πληροφορική)

Αντικείμενο: Οι υποψήφιοι, που θα επιλεγούν, αναμένεται να παρέχουν υποστήριξη στην απομακρυσμένη παρακολούθηση ασθενών με διαβήτη, στη διεξαγωγή των πιλοτικών δοκιμών, καθώς επίσης και στην ποιοτική και ποσοτική ανάλυση δεδομένων (π.χ. στατιστική ανάλυση) για την εξαγωγή συμπερασμάτων.

Οι παραπάνω εργασίες θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο των παρακάτω Ενοτήτων Εργασίας του έργου: EE4 – Συναρμολόγηση και ηλεκτρομηχανικός έλεγχος, ΕΕ5. Μετρήσεις Πεδίου και ΕΕ6. Αξιοποίηση αποτελεσμάτων του έργου.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραδοτέου έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

Αριθμός Θέσεων: 2
Διάρκεια: 1 μήνας

Προθεσμία υποβολής 24/10/2022

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

Συνημμένα

Προκήρυξη (923,78 KB)
Μετάβαση στο περιεχόμενο