Εκδήλωση ενδιαφέροντος (35653)
Image

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Collaborative production for the circular economy; a community approach» – «POP-MACHINA» με αριθμό συμβολαίου 821479, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας Πρόσκλησης.

Ειδικότητα: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ή Πληροφορική ή συναφής ειδικότητα

Αντικείμενο: Οι υποψήφιοι, που θα επιλεγούν, αναμένεται να ασχοληθούν με τη βελτιστοποίηση εργαλείων βασισμένων σε τεχνολογίες και εφαρμογές Ιστού, που έχουν ήδη υλοποιηθεί στο πλαίσιο του έργου, την ανάπτυξη και ενσωμάτωση καινούριων λειτουργιών καθώς και τη συλλογή και επεξεργασία των δεδομένων μέσω αυτών των εργαλείων. Επιπλέον, αναμένεται να ασχοληθούν με την υποστήριξη των πιλότων και τις δράσεις που αναπτύσσουν με βάση τα ήδη υπάρχοντα τεχνολογικά εργαλεία καθώς και την παράδοση ενός γραπτού οδηγού για το σύστημα. Στο πλαίσιο αυτών των δράσεων, οι υποψήφιοι, που θα επιλεγούν, αναμένεται να αλληλοεπιδρούν με τους πιλότους και το τεχνολογικό σύστημα, καταγράφοντας τις ανάγκες τους και υλοποιώντας λύσεις που θα τις καλύπτουν. Τέλος, αναμένεται να παρέχουν υποστήριξη και στις δραστηριότητες διάχυσης του έργου.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραδοτέου έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

Αριθμός Θέσεων: 2
Διάρκεια: 1 μήνας

Προθεσμία υποβολής 18/04/2023

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

Συνημμένα

Προκήρυξη (637,58 KB)
Μετάβαση στο περιεχόμενο