Εκδήλωση ενδιαφέροντος (32736)
Image

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στα πλαίσια υλοποίησης του έργου «MoBile Robotic PlAtforms for ACtive InspeCtion and Harvesting in AgricUltural AreaS» – «BACCHUS», με αριθμό συμβολαίου 871704, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας Πρόσκλησης.

Ειδικότητα: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ή Μηχανολόγος Μηχανικός ή Πληροφορική ή συναφής ειδικότητα

Αντικείμενο: Ο υποψήφιος που θα επιλεγεί αναμένεται να ασχοληθεί με την ανάπτυξη νέων ή/και με την βελτιστοποίηση υπαρχόντων αλγορίθμων υπολογιστικής όρασης/μηχανικής μάθησης για τον εντοπισμό μερών του αμπελιού, όπως τον βότρυ σταφυλιών, τον κορμό και τα κλαδιά, κλπ. σε εφαρμογές συγκομιδής σταφυλιών και λοιπών σχετικών διεργασιών σε αμπελώνα. Επίσης, ο υποψήφιος που θα επιλεγεί, αναμένεται να ασχοληθεί με τον εντοπισμό ανθρώπινου σώματος /εργατών, για την αποφυγή τους από το ρομπότ, κυρίως κατά την πλοήγησή του στον αμπελώνα. Έμφαση θα δοθεί στην ολοκλήρωση των επιμέρους συστημάτων στην ρομποτική πλατφόρμα που θα πραγματοποιεί την ανωτέρω επεξεργασία.

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραδοτέου έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

Αριθμός Θέσεων: 1
Διάρκεια: 6 μήνες

Προθεσμία υποβολής 23/11/2022

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

Συνημμένα

Προκήρυξη (908,19 KB)
Μετάβαση στο περιεχόμενο