Εκδήλωση ενδιαφέροντος (31263)
Image

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στο πλαίσιο υλοποίησης του ερευνητικού έργου «Next Generation Land Management services for Agriculture and Forestry» – «NextLand» με αριθμό συμβολαίου 869520, το οποίο χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, μέσω του Προγράμματος Πλαισίου «HORIZON 2020», προτίθεται να απασχολήσει έκτακτο προσωπικό, με το οποίο θα συναφθεί σύμβαση ανάθεσης έργου και προσκαλεί φυσικά πρόσωπα να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους για την ανάληψη του σχετικού έργου, σύμφωνα με τους όρους που αναφέρονται στη συνέχεια της παρούσας Πρόσκλησης.

Ειδικότητα: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Υπολογιστών ή Πληροφορική ή Θετικές Επιστήμες ή συναφής ειδικότητα

Αντικείμενο: Back-end ή full-stack development με βασικές γνώσεις και/ή εμπειρία σε ανάπτυξη εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης: Έρευνα, ανάλυση και ανάπτυξη τεχνολογιών αιχμής σε πεδία της ευρύτερης περιοχής της Τεχνητής Νοημοσύνης (Artificial Intelligence) καθώς και ανάπτυξη και διαχείριση λογισμικού χρησιμοποιώντας τεχνολογίες back-end και βάσεων δεδομένων, σύμφωνες με τις απαιτήσεις που έχουν οριστεί στο πλαίσιο του έργου.
Υποστήριξη διαμόρφωσης προδιαγραφών για την ενίσχυση της αξίας των προσφερόμενων υπηρεσιών με χρήση δεδομένων παρατήρησης γης. Υποστήριξη στις δραστηριότητες ανάπτυξης και εφαρμογής της στρατηγικής επικοινωνίας, διαφήμισης και εκπαίδευσης επί των υπηρεσιών και προϊόντων προς τους τελικούς χρήστες.

Παραδοτέα/Αναμενόμενα αποτελέσματα:
Οι παραπάνω εργασίες θα υλοποιηθούν στο πλαίσιο των πακέτων εργασίας WP2 και WP6 του έργου.
Τα παραδοτέα του έργου περιλαμβάνουν:
• Παροχή υποστήριξης στη διαμόρφωση των προδιαγραφών και της αρχιτεκτονικής των υπηρεσιών και στις σχετικές έγγραφες αναφορές, παρουσιάσεις και εκθέσεις προόδου του WP2. Παραδοτέα:
D2.6 – Users requirements specifications.V3
D2.7 – Users review report.V3

• Παροχή υποστήριξης στην πραγματοποίηση της στρατηγικής επικοινωνίας και ανάπτυξης ικανοτήτων αναφορικά με τις προσφερόμενες δασικές υπηρεσίες και τις σχετικές έγγραφες αναφορές, παρουσιάσεις και εκθέσεις προόδου του WP6. Παραδοτέα:
D6.7 – Capacity building report.V3
D6.8 – Communication, Dissemination and Engagement report.V3

Η ορθή εκτέλεση και ο έλεγχος του παραδοτέου έργου θα πιστοποιείται με βεβαίωση παραλαβής και καλής εκτέλεσης του έργου, η οποία θα υπογράφεται από τον Επιστημονικά Υπεύθυνο του έργου.

Αριθμός Θέσεων: 1
Διάρκεια: 4 μήνες

Προθεσμία υποβολής 22/08/2022

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

Συνημμένα

Προκήρυξη (930,61 KB)
Μετάβαση στο περιεχόμενο