Εκδήλωση ενδιαφέροντος (ΙΠΤΗΛ-344)
Image

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ), στα πλαίσια υλοποίησης του ερευνητικού προγράμματος με τίτλο «NEMESYS / Enhanced Network Security for Seamless Service Provisioning in the Smart Mobile Ecosystem», (αρ. συµβ. 317888), προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους που διαθέτουν τα απαραίτητα προσόντα να υποβάλουν αίτηση, συνοδευόμενη από τα απαραίτητα δικαιολογητικά, για µία (1) θέση συνερ-γάτη, ο οποίος θα απασχοληθεί µε σύμβαση ανάθεσης έργου διάρκειας έξι (6) μηνών, µε δυ-νατότητα παράτασης έως τη λήξη του έργου (31/10/2015).

Κωδικός Θέσης: ΙΠΤΗΛ-344
Ειδικότητα: Ηλεκτρολόγος Μηχανικός και Μηχανικός Η/Υ ή Πληροφορική
Αντικείμενο: Έρευνα σχετικά με την ανάπτυξη καινοτόμων μεθόδων για την α-σφάλεια τηλεπικοινωνιακών δι-κτύων. Ενδεικτικά:
* Ανάπτυξη αλγορίθµων ανάλυ-σης, εντοπισµού και πρόληψης κακόβουλης δραστηριότητας στα δίκτυα κινητών τη-λεπικοινωνιών
* Ανάπτυξη αλγορίθμων και εφαρμογών εντοπισμού και αποφυγής κακόβουλης δρα-στηριότητας για λειτουργικά συστήματα των «έξυπνων κι-νητών τηλεφώνων» (smart-phones)
* Χρήση μεθόδων οπτικοποίησης της πληροφορίας και συ-μπερασματολογίας μέσω α-πεικονιστικών μεθόδων σε αυτόνομες αλλά και διαδικτυ-ακές εφαρμογές.

Αριθμός Θέσεων: 1
Διάρκεια: 6 μήνες

Η υποβολή των δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά: http://jobs.iti.gr/

Προθεσμία υποβολής 08-12-2014

Περισσότερες πληροφορίες στη συνημμένη προκήρυξη.

Συνημμένα

Προκήρυξη (175,41 KB)
Μετάβαση στο περιεχόμενο