Δελτίο Τύπου - Μάρτιος 2012
Image

PRESS RELEASE #18
Μάρτιος 2012

INFORMATICS AND TELEMATICS INSTITUTE (ITI), CERTH
ΙΝΣΤΙΤΟΥΤΟ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΕΛΕΜΑΤΙΚΗΣ (ΙΠΤΗΛ), ΕΚΕΤΑ
http://www.iti.gr

h3. Συνεργάτης του ΙΠΤΗΛ τιμάται από διεθνή επιτροπή!

Ο συνεργάτης του ΙΠΤΗΛ και Αναπληρωτής Διευθυντής του ΙΠΤΗΛ Καθηγητής Κύριος Λέανδρος Τασιούλας, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών Τηλεπικοινωνιών και Δικτύων πήρε το Βραβείο Διακεκριμένου Ερευνητή 2011 στη γνωστική περιοχή των Θετικών Επιστημών, κατόπιν ομόφωνης εισήγησης της επιτροπής αποτελούμενης από τους:
Θεοδώρου Δώρο, Καθηγητή Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου
Κυρίτση Σπύρο, Ομότιμο Καθηγητή Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Καφάτο Φώτη, Καθηγητή Imperial College London
Πληροφορίες: ltassiulas@gmail.com

h3. Ερευνητές του ΙΠΤΗΛ εντυπωσιάζουν την διάδοχο πριγκίπισσα του Δανικού θρόνου!

Το ΙΠΤΗΛ συμμετείχε στο Presedencial Copenhagen Conference on Disability (5-6 of March, 2012) μετά από πρόσκληση της EC, όπου παρουσίασε τα τελευταία ερευνητικά αποτελέσματα των ευρωπαϊκών έργων VERITAS, AEGIS και ACCESSIBLE.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον για την επίδειξη των τεχνολογιών που ανέπτυξε το ΙΠΤΗΛ στα πλαίσια των παραπάνω έργων, σχετικά με την προσβασιμότητα ατόμων με ειδικές ανάγκες στο διαδίκτυο αλλά και τον εργονομικό σχεδιασμό προϊόντων για τα άτομα αυτά, έδειξε και η Πριγκίπισσα Mary της Δανίας.
Περισσότερες πληροφορίες: tzovaras@iti.gr

Η πριγκίπισσα Mary της Δανίας (με το κόκκινο) συνομιλεί με τους ερευνητές του ΙΠΤΗΛ Δρ Δημήτριο Τζοβάρα και Κωνσταντίνο Βότη.

Ο ερευνητής του ΙΠΤΗΛ Δρ Κωνσταντίνος Βότης συνομιλεί με τον Axel Leblois (Executive Director, Global Initiative for Inclusive Technologies) από USA

Μετάβαση στο περιεχόμενο