Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

el en

Ανοιχτή Μέρα για το κοινό

Το Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ) του Εθνικού Κέντρου Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης (ΕΚΕΤΑ) σε συνεργασία με τη Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ) σας προσκαλεί να γνωρίσετε τον συναρπαστικό κόσμο της πληροφορικής σε μια εκδήλωση ανοιχτή στο κοινό και τις επιχειρήσεις, που διοργανώνει την Τρίτη, 16 Μαΐου 2017.

Από τις 12:00 μμ. μέχρι τις 15.00 μμ. επισκέπτες όλων των ηλικιών, θα έχουν τη δυνατότητα να ενημερωθούν για τα ερευνητικά αποτελέσματα της δουλειάς του ΙΠΤΗΛ/ΕΚΕΤΑ επάνω σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων όπως η Ρομποτική, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Επαυξημένη Πραγματικότητα κ.α.

Από τις 15.00 μμ. μέχρι τις 17.00 μμ. εκπρόσωποι επιχειρήσεων καθώς και τοπικοί φορείς θα μπορούν αντίστοιχα να ενημερωθούν από τους ερευνητές για τα ερευνητικά επιτεύγματα του ΙΠΤΗΛ/ΕΚΕΤΑ, να ξεναγηθούν στα εργαστήρια του Ινστιτούτου και να διερευνηθούν και από τις δύο πλευρές δυνατότητες μελλοντικών συνεργασιών.

Η εκδήλωση OPEN DAY του ΙΠΤΗΛ/ΕΚΕΤΑ συμμετέχει στην πανευρωπαϊκή εκστρατεία επικοινωνίας "Η Ευρώπη στην περιοχή μου" (#EUinMyRegion), ενώ κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα εκτίθενται στο κοινό μεταξύ άλλων και τα ερευνητικά αποτελέσματα έξι έργων του ΙΠΤΗΛ, τα οποία χρηματοδοτήθηκαν στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2007-2013.

Τα έργα είναι τα εξής:

Τίτλος Εκδήλωσης: Γνωρίστε από κοντά τον συναρπαστικό κόσμο της Πληροφορικής: Ρομποτική, Τεχνητή Νοημοσύνη, Επαυξημένη Πραγματικότητα κ.α.

Περιγραφή: Η εκδήλωση στο πλαίσιο των OPEN DAYS 2017 (#EUinMy Region) έχει στόχο να παρουσιάσει τα επιτεύγματα του ΙΠΤΗΛ/ΕΚΕΤΑ στο κοινό και τις επιχειρήσεις επάνω σε ένα ευρύ φάσμα πεδίων όπως η Ρομποτική, η Τεχνητή Νοημοσύνη, η Επαυξημένη Πραγματικότητα κ.α.

Ημερομηνία και ώρα: 16 Μαΐου 2017, 12.00 μμ. - 17.00 μμ.

Χώρος: Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, 6ο χλμ. Χαριλάου- Θέρμης

Πόλη: Θεσσαλονίκη - Θέρμη

Διοργανώτρια Αρχή: Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών (ΙΠΤΗΛ)/Γενική Γραμματεία Έρευνας και Τεχνολογίας (ΓΓΕΤ)

Συνημμένα

Ινστιτούτο Τεχνολογιών Πληροφορικής και Επικοινωνιών

Τ.Θ.60361, 6ο χλμ Χαριλάου - Θέρμης, 57001, Θεσσαλονίκη
τηλ. 2311 257701-3 / fax. 2310 474128
email: